CRYSTAL GEL Kétkomponensű szilikon gél, 2 x 500 ml, víztiszta

Raktárkészlet: VAN
CRYSTAL GEL Kétkomponensű szilikon gél, 2 x 500 ml, víztiszta
Két komponensű szilikon gél vízálló kötődobozok feltöltésére, egyenként 500 ml-es kiszerelésben. A gélt 1:1 keverési arányban kell elkészíteni és a készre szerelt kötődobozt feltölteni. A felbontott flakon minőségét megőrzi, tovább használható. Kötési ideje 23 fokon 10 perc. Biztonságos és hézagmentes kitöltést biztosít a kötődobozon belül, könnyen kezelhető és eltávolítható. Nem tartalmaz mérgező anyagokat, szagtalan, megfelelő védelmet biztosít az elektromos kötések számára. A gél -60 és 200 fok között stabil. Víztiszta színben. A csomag két 500 ml-es kiszerelésű folyadékot és egy mérőedényt tartalmaz.
14 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Az Etelec Crystal Gel® szilikon zseléket problémás csatlakozási pontok illetve időjárás vagy pára által veszélyeztetett áramkörök védelmére és légmentes zárására tervezték.
A gyorsan szilárduló két komponensű átlátszó szilikon zselé alkalmas akár 1kV-os elektromos csatlakozásokat tartalmazó kötődobozok vagy áramkörök szigetelésére is.
Védelmet nyújtanak az eső, nedvesség, por, állatok, rovarok és levelek ellen. Ajánlott alkalmazni olyan csatlakozások vagy kapcsolások esetén, melyeknél fontos szempont a későbbi láthatóság.
A Crystal Gel® optikailag transzparens epoxianyaga rendkívül átlátszó, ami azt jelenti, hogy a szigetelendő csatlakozódoboz vagy burkolat tartalma mindig látható marad.
A gyorskötésű zselék két része külön kiszerelésben kerül forgalomba, amely mindig garantálja a helyes 1:1 keverési arányt. A Crystal Gel® szobahőmérsékleten szilárduló zselé szükség szerint részben is felhasználható, és a csomagolás felbontása után is megőrzi minőségét, így többször is alkalmazható.
A megszilárdult zselé hosszú idő eltelte után is könnyedén, szerszámok nélkül is eltávolítható.
Az Etelec® szigetelő gélnek alacsony viszkozitása megkönnyíti a helyes keverést illetve öntést, és biztosítja a kötődobozok minden részletének gyors és biztonságos feltöltését.
A Crystal Gel® nincs hatással a felhasznált szerelési anyagokra, nem irritáló, szagtalan és oldószermentes.
Az Etelec® termékei nem mérgezőek, használatukhoz nem szükséges védőfelszerelés, újrahasznosíthatók és környezetbarátak. A kötési idő 23°C-on 10 perc, így nem akadályozza a gyors munkavégzést.
A felhasznált gél nagyon gyors szilárdulást, kiváló elektromos szigetelést és jó mechanikai ellenállást biztosít. A Crystal Gel® vízálló szilikonzselék elektronikai célokra készletben kaphatók, amely két szilikongélt tartalmazó flakont és egy mérőkancsót tartalmaz a könnyű adagolás érdekében.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
EC-MP0200
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.