Gélbox kábelekhez, leágazásokhoz, 2-es méret

Raktárkészlet: VAN
Gélbox kábelekhez, leágazásokhoz, 2-es méret
Gélbox kábelekhez, leágazásokhoz, 2-es méret
Gélbox kábelekhez, leágazásokhoz, 2-es méret
Gélbox kábelekhez, leágazásokhoz, 2-es méret

Vízmentes, szilikongél szigetelésű kötődoboz, maximum 4 mm átmérőjű kábelek összekötéséhez, akár kültéren vagy víz alatt is. -55 és 85 fok között használható, IPX8 védelmet biztosít. Mérete 33,6 x 17,8 x 45,9 mm, egyoldalú kivezetéssel. A készlet tartalmazza a szilikonnal feltöltött műanyag kötődobozt vezetékösszekötők nélkül.

2 740 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A WAGO Gélbox egy kompakt doboz, szilikonmentes géllel előretöltve. A Gélbox hat méretben kapható, és IPX8 szintű nedvesség elleni védelmet biztosít a WAGO 221-es sorozatú karos vezeték összekötőihez és a 2273-as sorozatú COMPACT PUSH WIRE® vezeték összekötőkhöz. Ez a védelmi szint azt jelenti, hogy a csatlakozók teljesen védve vannak a víz ellen, és folyamatosan víz alatt tarthatók. A hagyományos kitöltőanyag vegyületek, például a poliuretán és a szilikon szintén megfelelnek az IPX8 követelményeknek.

A WAGO Gélbox megkülönböztető tulajdonsága azonban az, hogy pontosan ott védi az elektromos installációt, ahol arra szükség van - a csatlakozási pontokon - anélkül, hogy a csatlakozásokat végleg hozzáférhetetlenné tenné. A szilikon alapú géllel ellentétben a WAGO Gélbox szilikonmentes gélje szinte korlátozások nélkül alkalmazható.

A WAGO Gélbox sokféle kis- és törpefeszültségű alkalmazásban használható. Azonban a felhasználási mód kissé különbözik az egyes feszültségtartományokban. Például kisfeszültségű alkalmazásoknál (230 V) a gélboxokat kötődobozokban használják vezeték összekötőkkel együtt. Ez az egyetlen mód a kettős kábelszigetelés biztosítására az áramütés ellen, mivel csak a vezetők vannak beépítve a WAGO Gélboxba. SELV (Safety Extra Low Voltage) alkalmazásoknál kötődoboz nélkül is használhatók a vezeték összekötők a gélboxokkal.

A telepítés egyszerű: nyissa ki a boxot, helyezze be a vezeték összekötőket, zárja le a boxot. Bővebben: nyissa ki a WAGO Gélboxot, helyezze be a bekötött vezeték összekötőket, és zárja le a gélboxot a két oldal összenyomásával. A gél teljesen körülzárja a csatlakozást.

A kompakt kialakításnak köszönhetően a WAGO Gélboxok könnyen illeszthetők bármilyen kötődobozba. A különböző kialakításoknak köszönhetően több vezeték összekötő helyezhető el egy WAGO Gélboxban, így további hely szabadítható fel a kötődobozban. Ha egy áramkört ki kell bővíteni, a boxok könnyen kinyithatók, és a kötés újravezetékezhető - ez fontos előny a szokásos nedvesség elleni védelmekhez képest. A régi kötések csatlakoztatott vezetékei újra felhasználhatók az új kötéseknél. Ehhez azonban új vezeték összekötőkre és Gélboxokra van szükség - a WAGO csak így garantálhatja a magas szintű védelmet.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
WA-2071332
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.