MINIBOX 1 Vízmentes kötődoboz, 2 P

Raktárkészlet: VAN
MINIBOX 1 Vízmentes kötődoboz, 2 P
MINIBOX 1 Vízmentes kötődoboz, 2 P
MINIBOX 1 Vízmentes kötődoboz, 2 P
MINIBOX 1 Vízmentes kötődoboz, 2 P
Vízmentes kötődoboz elektromos audió-videó, telekommunikációs és lakásautomatizálási csatlakozások számára. Használata egyszerű, sokoldalú - 3 oldalon biztosítja a kábelvezetést akár többféle kábeltípus számára is. A törhető válaszfalak csak ott biztosítják a gél kijutását, ahol a tömítéshez az szükséges. A szilárd műanyag váz a mechanikai behatások ellen véd, pattintható zárral van ellátva. -20 és 90 fok között használható, IPX8 védelmet biztosít. Mérete: 36,2 x 32,8 x 22 mm. A készlet tartalmazza a pattintható zárral ellátott, szilikonnal feltöltött, kemény kötődobozt. A dobozban elhelyezhető 1 db. 2-es vagy 3-as bontható vezetékösszekötő, vagy 2 db. 2,5 mm átmérőjű sorkapocs.
941 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Méret: 36,2 × 32,8 × 22 mm
Pólus: 2P

Az Etelec Minibox® vízmentes zselétöltésű dobozok megbízhatóan távoltartják a nedvességet és szennyeződéseket a vezeték kötési pontjától. A levegővel való érintkezés során a vezetőnek használt anyagok mind korrodálással reagálnak, amely tovább súlyosbodik vizes, párás vagy szennyezett környezet jelenlétében, ezzel rontva csatlakozásunk minőségét. Amennyiben az alább felsoroltak közül bármelyikkel szembe kell néznünk, bátran alkalmazzuk a MiniBox® sorozat valamelyikét.

Ajánlott felhasználási területek:

• világítóberendezések, ajtó, ablak és kapu automatizálása
• telefon és távközlési vagy audio rendszerek instalálása
• feszültség alatt álló kábelek lezáró szigetelése
• kerti öntöző és/vagy szivattyú hálózat telepítése
• extra kompakt méretben, nagyon szűk helyeken való kötés létrehozása
• gyors megoldás szükségeltetik vízmentes kötések létrehozása

A szilikongéllel előre feltöltött polimerből készült Minibox®-nak köszönhető szigetelés IPX8 fokozatú védelmet nyújt kábel csatlakozásunknak, nedvességtől és portól függetlenül, bel- és kültéren egyaránt. A Minibox® anyagából adódóan rugalmas, ám pattintható falakkal rendelkezik, így gélszivárgást csak a tömítés céljára biztosítja. A Minibox® többféle variációjával széleskörű megoldást nyújt bárminemű vezetékcsatlakozás vízmentes megoldására. A vezetékösszekötést követően a zselés kötődobozba helyezés után pillanatok alatt vízmentessé váló 1, 2 vagy akár 3 különálló vezetékösszekötőt magába foglaló csatlakozási pontunk azonnal felhasználható. A Minibox® géllel előre feltöltött kötődoboz elérhető három méretben, hogy mindig a felhasznált vezetékösszekötők által elfoglalt mérethez tudjuk illeszteni kötődobozunkat. Három oldalról nyitott kivitele lehetővé teszi valamennyi vezetékösszekötési szituáció kivitelezését.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
EC-MBX01
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.