MP GEL Kétkomponensű szilikon gél, 2 x 500 ml, kék

Raktárkészlet: VAN
MP GEL Kétkomponensű szilikon gél, 2 x 500 ml, kék
Két komponensű szilikon gél vízálló kötődobozok feltöltésére, egyenként 500 ml-es kiszerelésben. A gélt 1:1 keverési arányban kell elkészíteni és a készre szerelt kötődobozt feltölteni. A felbontott flakon minőségét megőrzi, tovább használható. Kötési ideje 23 fokon 5 perc. Biztonságos és hézagmentes kitöltést biztosít a kötődobozon belül, könnyen kezelhető és eltávolítható. Nem tartalmaz mérgező anyagokat, szagtalan, UV álló, megfelelő védelmet biztosít az elektromos kötések számára. A gél -60 és 200 fok között stabil. Kék színben. A csomag két 500 ml-es kiszerelésű folyadékot és egy mérőedényt tartalmaz.
10 900 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Az Etelec MP Gel szilikon zseléket problémás csatlakozási pontok, illetve időjárás vagy pára által veszélyeztetett áramkörök védelmére és légmentes zárására tervezték.

A gyorsan szilárduló két komponensű átlátszó szilikon zselé alkalmas akár 1kV-os elektromos csatlakozásokat tartalmazó kötődobozok vagy áramkörök szigetelésére is.
Védelmet nyújtanak az eső, nedvesség, por, állatok, rovarok és levelek ellen.
A gyorskötésű zselék két része külön kiszerelésben kerül forgalomba, a készletben található speciális keverőedény mindig garantálja a helyes 1:1 keverési arányt.
Az MP Gel szobahőmérsékleten szilárduló zselé szükség szerint részben is felhasználható, és a csomagolás felbontása után is megőrzi minőségét, így többször is alkalmazható.
A megszilárdult zselé hosszú idő eltelte után is könnyedén, szerszámok nélkül is eltávolítható. Az Etelec szigetelő gélnek alacsony viszkozitása megkönnyíti a helyes keverést illetve öntést, és biztosítja a kötődobozok minden részletének gyors és biztonságos feltöltését.
Az MP Gel nincs hatással a felhasznált szerelési anyagokra, nem irritáló, szagtalan és oldószermentes. Az Etelec termékei nem mérgezőek, használatukhoz nem szükséges védőfelszerelés, újrahasznosíthatók és környezetbarátok.
A kötési idő 23°C-on 10 perc, így nem akadályozza a gyors munkavégzést. A felhasznált gél nagyon gyors szilárdulást, kiváló elektromos szigetelést és jó mechanikai ellenállást biztosít.

Az MP Gel® vízálló szilikonzselék elektronikai célokra egy kényelmes készletben kaphatók, amely két szilikongélt tartalmazó flakont és egy mérőkancsót tartalmaz a könnyű adagolás érdekében.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
EC-MP0100
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.