Önvulkanizáló szigetelőszalag, 25 mm x 9,1 m

Raktárkészlet: VAN
Önvulkanizáló szigetelőszalag, 25 mm x 9,1 m
Nagy szakítószilárdságú szigetelőszalag gyenge- és erősáramú kábelek szereléséhez, felületek, elektromos csatlakozások szigetelésére és védelmére 69 kV-ig. Kompatibilis a kábelszerelésben használatos gumik és műanyagok széles skálájával. Kiválóan alkalmazható minden területen, elhelyezés után gyorsan tapad hőhatás vagy nyomás nélkül is. Nagy kopás-, korrózió- és nedvességállósággal bír. Mérete 25 x 9,1 x 0,75 mm. Fekete színben.
2 945 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Az önvulkanizáló szalagok nem tartalmaznak semmilyen ragadó vagy ragasztó felületet. Varratmentes ragasztást biztosítanak, vízállóak és elektromosan szigetelők.
Vezetők, felületek, kábelek és általános elektromos csatlakozások elektromos szigetelése és védelme! A kábelek szigetelésére szolgáló gumik és műanyagok széles választékával kompatibilis (polietilén, PVC, butil, neoprén, stb.).
Kiváló elektromos és mechanikai tulajdonságok jellemzik, jó kopásállóság, korrózió és nedvességállóság, magas stabilitás minden felhasználási körülmény között!
Az önvulkanizáló szalag használata: A felszínnek tisztának és száraznak kell lennie, por, zsír, olaj, vagy kőolaj típusú oldószer mentesnek. A szalagot az elválasztó fólia nélkül kell a szigetelendő terület köré tekerni.
A szalagot olyan erővel kell húzni, hogy az megnyúljon, elkeskenyedjen az eredeti szélessége 60-70 százalékára. A felcsavarást 50% körüli átfedéssel igyekezzünk elvégezni.
A végleges önvulkanizálódás 20 celsius fok körüli hőmérsékleten 24 óra alatt jön létre, eltérő hőfokon változhat a végleges állapot kialakulása. Nem ragasztószalag, a védelmet az önvulkanizálódási tulajdonsága miatt éri el. Ez egy gumialapú alapanyagból gyártott, vízhatlan anyag, amelynek használatával vízmentes kötéseket tudunk készíteni, jellemzően az adatkommunikáció területén.
Az Isoel EPR nagy szakítószilárdságú szigetelőszalag vezetők, felületek, kábelek és általános elektromos csatlakozások elektromos szigetelésére és védelmére kiválóan alkalmas.
Gyenge- és erősáramú kábelek szerelésénél felületek, elektromos csatlakozások szigetelését és védelmét is képes ellátni. Kompatibilis a kábelszerelésben használatos gumik és műanyagok széles skálájával.
Kiválóan alkalmazható minden területen, elhelyezés után gyorsan tapad hőhatás vagy nyomás nélkül is.
Nagy kopás-, korrózió- és nedvességállósággal bír. Különböző méretekben elérhető fekete színben.

szalag szélessége: 25 mm
szalag hosszúsága: 9.1 m
szalag vastagsága: 0.75 mm
maximális működési feszültség: 69 kV
szakítószilárdság: 2.2 MPa
maximális megnyúlás: 800 %
dielektromos szilárdság: 38 kV/mm
működési hőmérséklet: -40-90 °C
Adatok
szín
fekete
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
EC-NA4823
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.