RESIL Kétkomponensű szilikon gyanta, 2 x 500 ml, újrahasználható

Raktárkészlet: VAN
RESIL Kétkomponensű szilikon gyanta, 2 x 500 ml, újrahasználható
Két komponensű szilikon gyanta vízálló kötődobozok feltöltésére, egyenként 500 ml-es kiszerelésben. A gyantát 1:1 keverési arányban kell elkészíteni és a készre szerelt kötődobozt feltölteni. A csomagolás felbontása után is használható. Kötési ideje 23 fokon 5 perc. Biztonságos és hézagmentes kitöltést biztosít a kötődobozon belül, könnyen kezelhető és eltávolítható. Nem tartalmaz mérgező anyagokat, szagtalan, megfelelő védelmet biztosít az elektromos kötések számára. A gél -40 és 180 fok között stabil. Kék színben. A csomag két 500 ml-es kiszerelésű folyadékot és egy mérőedényt tartalmaz.
14 690 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az Etelec Resil 100® szilikon géleket problémás csatlakozási pontok, illetve időjárás vagy pára által veszélyeztetett áramkörök védelmére és légmentes zárására tervezték.

 

A gyorsan szilárduló, két komponensű szilikon zselé alkalmas akár 1kV-os elektromos csatlakozásokat tartalmazó kötődobozok vagy áramkörök szigetelésére is. Védelmet nyújtanak az eső, nedvesség, por, állatok, rovarok és levelek ellen. A gyorskötésű zselék két része külön kiszerelésben kerül forgalomba, a készletben található speciális keverőedény mindig garantálja a helyes 1:1 keverési arányt. A Resil 100® szobahőmérsékleten szilárduló zselé szükség szerint részben is felhasználható, és a csomagolás felbontása után is megőrzi minőségét, így többször is alkalmazható. A csomag tartalmazza a két komponenst tároló flakonokat, illetve a keverőedényt keverőpálcával. A megszilárdult zselé hosszú idő eltelte után is könnyedén, szerszámok nélkül eltávolítható. Az Etelec® szigetelő gélnek alacsony viszkozitása megkönnyíti a helyes keverést, illetve öntést és biztosítja a kötődobozok minden részletének gyors és biztonságos feltöltését. A Resil 100® nincs hatással a felhasznált szerelési anyagokra, nem irritáló, szagtalan és oldószermentes. Az Etelec® termékei nem mérgezőek, használatukhoz nem szükséges védőfelszerelés, újrahasznosíthatók és környezetbarátok. A kötési idő 23°C-on 10 perc, így nem akadályozza a gyors munkavégzést.

 

A felhasznált gél nagyon gyors szilárdulást, kiváló elektromos szigetelést és jó mechanikai ellenállást biztosít. A Resil 100® vízálló szilikonzselék elektronikai célokra egy kényelmes készletben kaphatók, amelyben a szilikongél két komponensét tartalmazó flakonok és egy mérőkancsó van, mely megkönnyíti az adagolást.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
EC-RE0100
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.