SHELL BOX 332 Mini vízmentes kötődoboz sorkapoccsal

Raktárkészlet: VAN
SHELL BOX 332 Mini vízmentes kötődoboz sorkapoccsal
Vízmentes, szilikongél szigetelésű kötődoboz, 600V, 32A kábelekhez, akár kültéren vagy víz alatt is. Alkalmas szivattyúk, automatizált rendszerek, telekommunikációs és média rendszerek vezeték összekötéseihez, IPX8 védelmet biztosít. Használata egyszerű és gyors, újra felhasználható, kettős szigeteléssel rendelkezik, egyarány használható merev és hajlékony kábelekhez. 3 pólus / 6 vezeték, 0,2-4 mm átmérőig. Mérete 33 x 46 x 23 mm. A készlet tartalmazza a szilikonnal feltöltött, pattintható zárral ellátott, műanyag kötődobozt és a szigetelt sorkapcsot.
2 035 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Az Etelec Shell box egyesíti a karos kötőelemek gyorsaságát a vízmentes zselétöltésű dobozok megbízhatóságával. A levegővel való érintkezés során a vezetőnek használt anyagok mind korrodálással reagálnak, amely tovább súlyosbodik vizes, párás vagy szennyezett környezet jelenlétében, ezzel rontva csatlakozásunk minőségét. Amennyiben az alább felsoroltak közül bármelyikkel szembe kell néznünk, bátran alkalmazzuk a Shell Box® sorozat valamelyikét.

Ajánlott felhasználási területek:

• világítóberendezések, ajtó, ablak és kapu automatizálása
• telefon és távközlési vagy audio rendszerek instalálása
• feszültség alatt álló kábelek lezáró szigetelése
• kerti öntöző és/vagy szivattyú hálózat telepítése
• extra kompakt méretben, nagyon szűk helyeken való kötés létrehozása
• gyors megoldás szükségeltetik vízmentes kötések létrehozása

A termék kettő kiegészítőből alkot teljes szettet. A szilikongéllel előre feltöltött polimerből készült Minibox®-nak köszönhető szigetelés IPX8 fokozatú védelmet nyújt kábel (0,2-4 mm2) csatlakozásunknak, nedvességtől és portól függetlenül, bel- és kültéren egyaránt. A Minibox® anyagából adódóan rugalmas, ám pattintható falakkal rendelkezik, így gélszivárgást csak a tömítés céljára biztosítja. A Shell box többféle variációjával széleskörű megoldást nyújt bárminemű vezetékcsatlakozás vízmentes megoldására. A Springbox® „karos” kötőelem segítségével 600V feszültség- és 32A áramerősségig oldható kötést hozhatunk létre. A vezetékösszekötést követően a zselés kötődobozba helyezés után pillanatok alatt vízmentessé váló 1, 2 vagy akár 3 különálló vezetőt magába foglaló csatlakozási pontunk azonnal felhasználható.
A Shell box kötőelemei többször is felhasználhatók, ha javítás vagy módosítás szükségeltetik a kialakított kötési ponton.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
EC-MJB332
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.