Szigetelőszalag professzionális, 19mm x 20m, fekete

Raktárkészlet: VAN
Szigetelőszalag professzionális, 19mm x 20m, fekete
Professzionális szigetelőszalag lakossági és ipari elektromos rendszerek minden területén történő használatra, elektromos csatlakozások és kábelek szigetelésére, kisfeszültségű kábelek védelmére 0,6/1 kV-ig, -18 és 105 fok közötti hőmérsékeleten. Nagy kopás-, korrózió- és nedvességállósággal bír. Mérete 19 x 20 x 0,18 mm. Fekete színben.
1 115 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A szigetelőszalag alapvető tartozékként kerül szerszámostáskáinkba.

Legyen szó szakmai munkavégzésről vagy csak hobbicélú felhasználásról, célszerű magunknál tartani ezt a többfunkciós terméket. Az általános szigetelőszalagok körében sok esetben találkozhatunk nem megfelelő minőségű ragasztószalagokkal. Az egyszerű szigetelőszalag csak szobahőmérsékleten használható eredményesen, szigetelő képessége és mechanikai tulajdonsága nem minden esetben lehet kielégítő. Az Etelec szigetelőszalagok azonban képesek megoldást nyújtani ezen problémákra. Az Etelec ISOEL EPR 633 profi szigetelőszalag gyártásához felhasznált anyagösszetétel lehetővé teszi, hogy a szigetelőszalag a megszokottól nagyobb, illetve alacsonyabb hőmérsékleten -18°C-tól 105°C-ig (pl.: téli szabadtéri szerelés esetén) is megtartja ragadóképességét, nem veszít minőségéből és szakítószilárdságából. Alkalmas alacsony hőmérsékleten való használatra, nem veszít funkcióiból. A tanúsítvánnyal rendelkező kiváló elektromos szigetelésének köszönhetően kisfeszültségen, 0,6/1kV-ig képes szigetelni. A szigetelőszalag szélessége 19mm, vastagsága 0,18mm, egy tekercsen megtalálható mennyiség 20m, mely tekercset külön csomagolt műanyagtégelyben szállítunk vevőin részére. A műanyagtégelynek köszönhetően megelőzhető a koszolódása, tárolás során is megtartja új állapotát. Használata magaskonformitást kölcsönöz a felhasználónak, jó kopásálló képessége mellett ellenáll a nedvességnek és véd a korróziótól egyszerű társaival szemben. Könnyedén adagolható, kéziszerszám nélkül szabhatjuk a felhasználni kívánt mennyiség szerint. Ajánljuk ipari és/vagy professzionális felhasználásra. 

szalag anyaga: PVC
szalag szélessége: 19 mm
tekercs hossza: 20 m
szalag vastagsága: 0,18 mm
szalag színe: fekete
Szakítószilárdság: 35 N/cm
Maximális megnyúlás: 180 %
Tapadás: 1.8 N/cm2
Dielektromos szilárdság: 40 kV/mm
Gyúlékonyság: önkioltó
Működési hőmérséklet-tartomány: -18 - 105 °C
Megfelel a CEI EN 60454-3-1 szabványnak

 

Tekintse meg további Etelec termékeinket, és használjon minőségi szerelésianyagokat!

Adatok
szín
fekete
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
EC-NA5633
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.