BLOG

ETELEC MP GEL

2023.05.23 13:00
ETELEC MP GEL

Mit érdemes tudni az MP Gel -ről?

 

Újabb nem hétköznapi szerelési anyagot hoztunk el az Etelec segítségével.

Előző cikkünkben kiderült mi is az az Etelec, milyen problémákban nyújthat segítséget és ezzel együtt bemutattuk a Shell Box vízmentes kötőelem tulajdonságait is, amit itt olvashatsz el!

 

Térjünk vissza a lényegre!

 

A vízszigetelés általában embert próbáló, illetve nem hosszantartó megoldásokkal tűzdelt téma egy-egy szerelés során. A nedvesség, por és a szennyeződés mindig megtalálja az utat csatlakozásaink, kötődobozaink vagy áramköreink irányába. De ki ne szeretne ezen feladványokra örökös választ találni?

Az MP Gel egy egyszerű, mégis forradalmi megoldást kínál a kellemetlen gondok megoldására.

Ha nincs lehetőségünk szigetelt kötőelemek használatára, vagy egy komplett kapcsolás hermetikus lezárása a cél, alkalmazzunk folyékony szilikon zselét a biztos védelem érdekében!

Az MP Gel két komponensű folyékony gél légmentes szigetelést képez percek leforgása alatt.

 

Használata támogatja a dinamikus munkavégzést...

 

A csomagot felbontva három nagyobb egységet kapunk a könnyű felhasználás érdekében. A két komponenst tároló palack mellett egy erre a célra kifejlesztett mérő- és keverő edény segítségével hatékonyan beállíthatjuk a megfelelő mennyiséget, megelőzve a felesleges hulladék termelését. A kapott 1:1 arányú keverék szilárdulási ideje 23 °C -on 10 percet vesz igénybe. Amennyiben nem használtuk fel a teljes kiszerelés tartalmát, nem kell aggódnunk! Az MP Gel nem romlik meg, minősége nem változik a későbbi felhasználás során sem. Szükség esetén könnyedén, szerszámok nélkül is eltávolítható marad!

 

Hol van szükség az MP Gel-re?

 

Ez a folyékony szilikonzselé megfelel különböző áramkörök, csatlakozódobozok vagy elektronikus alkatrészeket tartalmazó burkolatok szigetelt tömítésére. Védelmet nyújt az elemektől legyen az eső, pára, por vagy állatok és rovarok behatolása.

A kapott szilárd védőburok akár 1kV-os feszültség mellet is biztonsággal ellátja feladatát 20°C-tól egészen 600 °C-ig!

 

Felhasználó barát?

 

Ez a két komponensű szilikon gél nem tartalmaz szintetikus elemeket, oldószermentességének köszönhetően nem mérgező, használata nem igényel védőfelszerelést!

A gyors szilárdulási idő mellé jó mechanikai tűrőképesség is társul a hosszútávú megoldás érdekében.

Keresd fel és használd ki az Etelec adta lehetőségeket!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.