BLOG

Etelec Replay Gel

2023.05.30 09:55
Etelec Replay Gel

Etelec innováció

 

Amennyiben már találkoztál szilikongéllel kapcsolatos bejegyzéseinkkel, tájékozódott vagy a témával kapcsolatban. Amennyiben még nem tette, de szeretné: megtekintheti itt és itt őket.

A szilikongélek és zselék új színt vittek a vízhatlan szigetelések világába. Számtalan előnyük miatt felhasználásuk egyre elterjedtebb hazánkban is.

Oldható szigetelés szilikongéllel?

 

Azt már jól tudjuk, hogy kiváló lég- és vízmentes szigetelést hozhatunk létre az Etelec Gel-ekkel. Bármely formájú kötődoboz, áramkör vagy egyéb szigetelendő csatlakozás utólagos szilikongél bevonata tökéletes szigetelést eredményez. A fel nem használt szilikont bármikor újra használhattuk, hiba esetén a gél eltávolítása sem jelentett problémát.

 

 

Miben más a Replay Gel jól ismert barátainál?

 

Ez a gél még egy funkcióval bővült eddig ismert társaihoz képest. A gélek eltávolítása eddig is könnyű és gyors volt, azonban a megszilárdult gélt cserélnünk kellett folyékony állapotúra. A Replay Gel eltávolítás után is felhasználható marad! Amennyiben a szigetelés megszilárdulása után is volna dolgunk áramkörünkkel/kötésünkkel, nem kell ismét újra alkotni a szigetelő réteget! A  Megszilárdult gél szerkezetének köszönhetően újra képes tapadni a kötést körülvevő anyaghoz. Felhordás után egy egyszerű vágóeszköz segítségével eltávolítjuk a kellő nagyságú szigetelést, majd miután végeztünk a munkával, egész egyszerűen vissza tapasztjuk.  A Replay Gel gyorsan képes újra összekötést képezni, és egyként szigetelővé válni.

 

 

Hogyan használd a Replay Gel-t?

 

 

 

Milyen jellemzőkkel bír a Replay Gel?

 

Áthelyezhető és újra felhasználható!

Dielektromos szilárdsága: 24 kV/mm

Keverési arány: 1:1

Működési idő: 23°C-on: 10 perc

Működési hőmérséklet: -60-200°C

Felhasználó barát alkalmazás

Szín: halványzöld

Európai rendelet szerint nem minősül veszélyesnek! Nincs hulladék a külön palackoknak és a mérőkannának köszönhetően. Egy mozdulattal keverhető az új 1 literes kannával.

 

 

Tartozékok:

 

A megszokott csomagolást követve itt sem érhet meglepetésként a doboz tartalma. A gélt tartalmazó 1000ml-es palackok mellett keverő pálca és keverő edény is található. Felhasználásukkal nincs szükség külső eszközre a használat során. A két komponenst 1:1 arányban összeöntjük, majd a kapott keverőpálcával létrehozzuk a végleges keveréket.

A zöldes színű szilikon folyadékot könnyen eljuttathatjuk a felhasználás területére, felesleges szennyezés, vagy hulladéktermelés nélkül.

 

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.