BLOG

BM X-PRO EVO

2023.06.02 10:59
BM X-PRO EVO

Miért érdemes kábelvágó ollót tartanunk a szerszámosládában?

 

A legtöbb egyszerűnek tűnő feladatot általában a kombináltfogó, sniccer és csavarhúzó „háromszögében” meg lehet oldani. Az igazi szakemberek valamiért mégis alkalmaznak specifikus eszközöket a részfeladatokra. Ennek rövid magyarázata egy általános íratlan szabályban keresendő: „A profi eszköz sokszor olcsóbb, mint az olcsó eszköz.”

Mi az a kábelvágó olló, miért alkalmazzuk?

 

Talán az első gondolatunk a témában az, hogy: Ugyan már, kábelt vágni bármivel lehet!

Természetesen pár száz elvégzett kábelmetszés után pozitív irányba változhat a véleményünk.

A hangsúly itt is a fizikai tehermentesítésen és a munkafolyamatra felhasznált idő optimalizálásán van, hiszen: sok kicsi sokra megy. A kábelvágó ollók kifejezetten réz és alumínium vezetők könnyű darabolására készülnek, egyénenként változó keresztmetszetig.

 

Milyen kábelvágó ollót érdemes venni? Bemutatkozik a BM X-PRO EVO!

 

Az olasz nemzetiségű BM Group több területen is megmutatta minőségi termékpalettáját: saruk -érvéghüvelyek, tömszelencék, kábelkötözők.. a szerszámokról nem is beszélve. Kézben fogva termékeiket két dolog juthat eszünkbe, minőségi alapanyagok és a jó ár-érték arány.

Ezen két tulajdonság jól párosul az X-PRO Evo kábelvágó olló esetében is!

 

Milyen tulajdonságai vannak egy kábelvágó ollónak?

 

Az elsődleges szempont egy ilyen eszköz vásárlásakor, hogy hatékonysága mellett könnyen kezelhető, kényelmesen kézben fogható legyen és használata biztonságos.

Az X-PRO EVO innovatív kialakításának köszönhetően kiváló ergonómiát biztosít. A rugós nyitórendszer lehetővé teszi az olló könnyű kinyitását a kábelek hatékony csupaszítása és vágása érdekében. A változó geometriájú, rozsdamentes acél pengék lehetővé teszik a réz- és alumíniumkábelek vágását és csupaszítását 50 mm²-ig. Kézben fogva a szerszámot, tapasztalhatjuk a két alkotóból készült test előnyeit, amely lágy tapintású anyagból változik csúszásmentes felületté a kényelmes és biztonságos fogás érdekében, mely lehetővé teszi a kisebb erőfeszítéssel történő vágást. A tárolásról az övre erősíthető olló-tartó gondoskodik, melynek köszönhetően mindig kéznél lesz a szerszám, sérülés kockázata nélkül.

 

Érdemes a minőséget választani, próbálja ki több BM Group termékünket és tapasztalja meg az olasz nívó munkafolyamat könnyítő hatását!

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.