BLOG

Etelec One Gel

2023.06.06 09:52
Etelec One Gel

One Gel – egy komponens, egy megoldás!

 

Az szilikongél folyékony megoldásai széleskörű palettát mutatnak be a vízszigetelés és egyéb védelmet követelő csatlakozások és áramkörök terén. A folyékony gélek halmazállapotukból adódóan jutnak el minden apró résbe, megelőzve a víz, levegő és szennyeződések bejutását!

A One Gel alkalmazása során nincs szükség a komponensek külső keverésére, még több időt spórolva a szigetelés létrehozásához.

Miben rejlik a One Gel különlegessége?

 

Az etelec szilikonzselé alapú termékei  nagy többségben két alkotóból tevődnek össze. A gélek helyszínen való vegyítésével kaptuk meg a végterméket, amivel keverés után feltölthettük a szigetelni kívánt kötődobozt/áramkört. A One Gel alkalmazása során nincs szükség keverőedényre és felhasználás előtti vegyület elkészítésére! Mindezt egy palackban kapjuk kézhez egyéb tevékenység elvégzése nélkül.

 

Az Etelectől megszokott praktikus specifikációk

A Etelec One Gel egykomponensű patron könnyen használható saját applikátorral. Szükség szerint részlegesen felhasználható, és még a csomagolás felbontása után is újra felhasználható, a maximális kihasználást biztosítva. Ez a termék az MP Gel-től eltérően vastag, zselé szerű állagával célzottan alkalmazható.

Főbb jellemzői:

Nagyon gyors szilárdulási idő: 12 perc 23°C-on. Dielektromos szilárdsága: 25,5 kV/mm, működési hőmérséklete: -60 és 200°C között helyezkedik el. Anyaga és használata nem veszélyes, nem igényel védőfelszerelést! A halványkék színű gél alkalmas villamos kötések, távközlés, gyártás robotika és vízi ipari, vagy akár barkács jellegű felhasználásra is! Szigetelő tulajdonsága 0,6/1kV-os feszültséggel rendelkező csatlakozások feltöltésére is biztonsággal alkalmazható. UV álló, jó mechanikai ellenállása tartós megoldást kínál gépészeti környezetben is! A termék kiválóan helyt áll  eső, nedvesség, por, állatok, rovarokkal és a természet egyéb elemeivel szemben is, mindemellett lángállóság is jellemzi.

 

Megváltoztatja a munka világát és módszerét!

A kutatás és innováció egyvelege új színt visz a szigetelt szerelés megalkotásába. A nehezen elérhető területekre is könnyen eljuttatható folyékony szilikonzselé minden részt feltölt szigetelő anyaggal. A már felhasznált zselé palackjai 100%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható anyagból készülnek.

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.